helios security

Detectie gaz

        Prosense, fiind una dintre companiile cu cea mai rapidă creștere din Turcia este un producător industrial de detectoare fixe de gaz. Având o gamă largă de detectoare de gaze, compania se concentrează pe procesul de cercetare și dezvoltare pentru a furniza produse inovatoare. Prosense a actualizat certificatele SIL2, ATEX și IECEx. Pentru aplicații speciale, Prosense poate oferi soluții personalizate. Compania deține certificarea de calitate IS0-9001 din 2008 și certificări QAN/QAR pentru toate activitățile de producție. Prosense oferă clienților o comunicare ușoară și timp de livrare rapid. Detectoarele de gaz sunt ușor de instalat, calibrat și întreținut. Software-ul ușor de utilizat este o economie de timp pentru serviciile tehnice.


Seria PQ - Detectoarele de gaze fixe din seria Prosense „PQ” au fost proiectate și dezvoltate pentru condițiile solicitante ale industriei pentru a efectua măsurarea continuă a gazelor combustibile, toxice, asfixiate și VOC din mediu. Certificare ATEX / IECEx, SIL2 si de performanta EN 60079-29:1
Seria P - Detectoarele de gaze fixe din seria „P” Prosense certificate ATEX/IECEx sunt proiectate și dezvoltate în funcție de condițiile solicitante întâlnite în instalațiile industriale pentru a efectua măsurarea continuă a gazelor toxice, explozive și de oxigen din aer.
Seria PE - Detectoarele de gaz din seria „PE” certificate ATEX/IECEx sunt proiectate și dezvoltate pentru a detecta compuși explozivi în multe aplicații, fiind o soluție rentabilă.
Seria PE-KAYO - Seria PE-KAYO special concepută pentru stațiile de petrol și benzină, deoarece are multiple funcții. Detectorul are un cip accelerometru special în interior pentru a monitoriza socurile fizice care apar în locația în care dispozitivul este instalat împreună cu funcțiile de măsurare a gazelor. Poate genera o alarmă pentru a întrerupe fluxul de gaz și ulei dacă o mașină sau un camion lovește detectorul sau arborele montat. 
Seria PC3 - Detectoarele de gaz din seria PC3 pot detecta în mod fiabil compușii inflamabili, toxici și de oxigen în medii industriale ușoare. Detectoarele PC3 sunt clasificate ca dispozitive din Zona 2 Categoria 3.
Seria BTN - Detectoarele de gaz din seria BTN Prosense pot detecta în mod fiabil gazele combustibile, toxice și de oxigen în zone normale și neclasificate ca o soluție rentabilă.