Atentie Pentru a va oferi o experienta cat mai utila, folosim cookie-uri esentiale care nu colecteaza date cu caracter personal, deci veti naviga in mod ANONIM. Vezi detalii în Cookies. OK

Detectie gaz

        Prosense, fiind una dintre companiile cu cea mai rapidă creștere din Turcia este un producător industrial de detectoare fixe de gaz. Având o gamă largă de detectoare de gaze, compania se concentrează pe procesul de cercetare și dezvoltare pentru a furniza produse inovatoare. Prosense a actualizat certificatele SIL2, ATEX și IECEx. Pentru aplicații speciale, Prosense poate oferi soluții personalizate. Compania deține certificarea de calitate IS0-9001 din 2008 și certificări QAN/QAR pentru toate activitățile de producție. Prosense oferă clienților o comunicare ușoară și timp de livrare rapid. Detectoarele de gaz sunt ușor de instalat, calibrat și întreținut. Software-ul ușor de utilizat este o economie de timp pentru serviciile tehnice.


Seria PQ - Detectoarele de gaze fixe din seria Prosense „PQ” au fost proiectate și dezvoltate pentru condițiile solicitante ale industriei pentru a efectua măsurarea continuă a gazelor combustibile, toxice, asfixiate și VOC din mediu. Certificare ATEX / IECEx, SIL2 si de performanta EN 60079-29:1
Seria P - Detectoarele de gaze fixe din seria „P” Prosense certificate ATEX/IECEx sunt proiectate și dezvoltate în funcție de condițiile solicitante întâlnite în instalațiile industriale pentru a efectua măsurarea continuă a gazelor toxice, explozive și de oxigen din aer.
Seria PE - Detectoarele de gaz din seria „PE” certificate ATEX/IECEx sunt proiectate și dezvoltate pentru a detecta compuși explozivi în multe aplicații, fiind o soluție rentabilă.
Seria PE-KAYO - Seria PE-KAYO special concepută pentru stațiile de petrol și benzină, deoarece are multiple funcții. Detectorul are un cip accelerometru special în interior pentru a monitoriza socurile fizice care apar în locația în care dispozitivul este instalat împreună cu funcțiile de măsurare a gazelor. Poate genera o alarmă pentru a întrerupe fluxul de gaz și ulei dacă o mașină sau un camion lovește detectorul sau arborele montat. 
Seria PC3 - Detectoarele de gaz din seria PC3 pot detecta în mod fiabil compușii inflamabili, toxici și de oxigen în medii industriale ușoare. Detectoarele PC3 sunt clasificate ca dispozitive din Zona 2 Categoria 3.
Seria BTN - Detectoarele de gaz din seria BTN Prosense pot detecta în mod fiabil gazele combustibile, toxice și de oxigen în zone normale și neclasificate ca o soluție rentabilă.