helios security

Helios Security Distribution

Distribuție echipamente: Soluții de securitate și comunicații

Incepând cu 1993 obiectivul nostru a rămas același: să dezvoltăm parteneriate cu firmele de securitate la nivel național și să ajutăm evolutia partenerilor noștri prin oferta de produse și soluții de calitate, servicii, suport comercial și suport tehnic.


Misiunea noastră a fost dintotdeauna să căutăm, să testăm și să verificăm produsele și soluțiile eficiente pentru partenerii noștri.

Portofoliul de produse și soluții de securitate cuprinde branduri renumite: INIM - Italia, STENTOFON/ZENITEL- Norvegia, ICT PROTEGE- Noua Zeelandă, SPICA - Slovenia, GJD - UK , ce ne permit să oferim partenerilor noștri soluții complexe și eficiente de securitate în diferite domenii : Incendiu – Antiefracție - Pontaj - Control Acces- Comunicații – Sisteme integrate - Detecție gaze.

Definitorii în activitatea noastră sunt serviciile și suportul acordat partenerilor noștri. Helios Security Distribution este alături de partenerii săi încă din faza de concept soluție, ofertare, sustinere ofertă, implementare și post implementare. În toate aceste faze oamenii noștri sunt alături de parteneri oferind tot suportul necesar pentru succesul acestora.

După 30 de ani de existenţă, ne recomandăm ca fiind o echipă de profesionişti în domeniu. În calitate de distribuitor pe piața românească pentru o gamă largă de produse și echipamente în domeniul securităţii şi comunicaţiei, oferim consultanță începând cu sisteme mici până la soluții avansate de integrare, precum și aplicații complexe acoperind diverse domenii:

  • Sisteme de detecţie, stingere şi semnalizare incendii - INIM Electronics
  • Sisteme de detecţie si semnalizare efracţie - INIM Electronics
  • Sisteme de detectie gaze - INIM Electronics si Prosense
  • Sisteme integrate de securitate (efractie si control acces) - ICT Protege
  • Sisteme de intercomunicație - ZENITEL
  • Sisteme de control acces și pontaj personal - SPICA
  • Sisteme de protecție perimetrală - GJD Manufacturing
  • Surse de alimentare si accesorii - PULSAR

Helios Security Distribution: Parteneriate stabile pentru Securitate optima.