Atentie Pentru a va oferi o experienta cat mai utila, folosim cookie-uri esentiale care nu colecteaza date cu caracter personal, deci veti naviga in mod ANONIM. Vezi detalii în Cookies. OK

Helios Security Distribution

Distributie echipamente: Solutii de securitate si comunicatii

Incepand cu 1993 obiectivul nostru a ramas acelasi: sa dezvoltam parteneriate cu firmele de securitate la nivel national si sa ajutam evolutia partenerilor nostri prin oferta de produse si solutii de calitate, servicii, suport comercial si suport tehnic.


Misiunea noastra a fost dintotdeauna sa cautam, sa testam si sa verificam produsele si solutiile eficiente pentru partenerii nostri.

Portofoliul de produse si solutii de securitate cuprinde branduri renumite: INIM-Italia, STENTOFON/ZENITEL-Norvegia, ICT PROTEGE- Noua Zeelanda, SPICA-Slovenia, GJD-UK , ce ne permit sa oferim partenerilor nostri solutii complexe si eficiente de securitate in diferite domenii : Incendiu – Antiefractie - Pontaj - Control Acces- Comunicatii – Sisteme integrate - Detectie gaze.

Definitorii in activitatea noastra sunt serviciile si suportul acordat partenerilor nostri. Helios Security Distribution este alaturi de partenerii sai inca din faza de concept solutie, ofertare, sustinere oferta, implementare si post implementare. In toate aceste faze oamenii nostri sunt alaturi de parteneri oferind tot suportul necesar pentru succesul acestora.

După 30 de ani de existenţă, ne recomandăm ca fiind o echipă de profesionişti în domeniu. În calitate de distribuitor pe piața românească pentru o gamă largă de produse și echipamente în domeniul securităţii şi comunicaţiei, oferim consultanță începând cu sisteme mici până la soluții avansate de integrare, precum și aplicații complexe acoperind diverse domenii:

  • Sisteme de detecţie, stingere şi semnalizare incendii - INIM Electronics
  • Sisteme de detecţie si semnalizare efracţie - INIM Electronics
  • Sisteme de detectie gaze - INIM Electronics si Prosense
  • Sisteme integrate de securitate (efractie si control acces) - ICT Protege
  • Sisteme de intercomunicație - ZENITEL
  • Sisteme de control acces și pontaj personal - SPICA
  • Sisteme de protecție perimetrală - GJD Manufacturing
  • Surse de alimentare si accesorii - PULSAR

Helios Security Distribution: Parteneriate stabile pentru Securitate optima.

   

Apăsați pe imagini pentru descărcare documente.