helios security

Inim Smartliving

Produs de Inim. Fabricat in Italia. Distribuit in Romania de Helios Security         

Energia unei companii italiene în evoluție constantă. Inovația sistemelor antiefractie, automatizarea casei, detectarea incendiilor, iluminat de urgență. Realizat în Italia și apreciat în lume. Calitatea unui produs certificat, ușor de instalat și de utilizat. 

SmartLiving reprezintă gama de centrale de alarmă de la Inim Electronics care înglobează tehnologie de ultimă generaţie: o platformă pe care se poate construi cu uşurinţă un sistem avansat de efractie, prin gama de  4 controllere inteligente  se pot realiza   instalari de la sisteme mici rezidentiale pana la sisteme mari de pana la 200 de zone.

Dintre inovaţiile introduse pe piaţă menţionăm:

 

Terminale – pot fi configurate în timpul instalării ca intrări sau ieşiri şi se pot mapa liber pe oricare dintre modulele de extensie ale sistemului.

Scenarii şi comenzi rapide – permit instalatorului să asigneze tastelor sau cititoarelor de proximitate succesiuni de comenzi, eliminând astfel secvenţele lungi de operare la tastatură.

Cititoare de proximitate pe bus – create în variante de interior şi exterior, constituie o alternativă pentru controlul sistemului, putând fi asociate operaţiunilor de armare/dezarmare şi control acces.

Echipamente wireless – utilizând tehnologia de transmisie bidirecţională în banda 868MHz integrată pe magistrala sistemului, se pot adăuga componente wireless şi astfel se extinde funcţionalitatea sistemului.

Funcţii vocale – cu ajutorul modulului vocal opțional şi a tastaturilor prevăzute cu microfon şi difuzor puteţi beneficia de funcţii precum: apelator vocal, intercom între tastaturi și meniuri cu ghidare vocală.

Conectivitate GSM/GPRS/TCP/IP – prin module şi interfeţe specifice interacţiunea cu sistemele SmartLiving se poate realiza prin SMS, e-mail sau Internet.

Beneficiind de o gamă extinsă de tastaturi LCD, touchscreen, interfeţe şi module opţionale, aplicaţii software pentru PC şi smartphone, cu capacităţi de la 10 la 200 de zone, 5 – 15 partiţii, multiple funcţii şi facilităţi, centralele de alarmă SmartLiving oferă caracteristici superioare centralelor existente pe segmentul de piaţă adresat sistemelor de capacitate medie/mare, pentru o gamă largă de aplicaţii. 

Integrare cu sisteme de automatizări KNX

Centralele SmartLiving pot fi interfațate cu sisteme bazate pe tehnologia KNX, adaugând facilități noi sistemelor avansate de automatizări rezidențiale.

Comandă și control instalații electrice

Prin intermediul modulului de ieșiri FLEX5/DAC putem comanda o gamă extinsă de aparate electrocasnice, instalații electrice de alimentare și/sau de iluminat.

Toate modelele SmartLiving deţin certificarea IMQ în concordanţă cu standardele europene EN 50151-3 şi EN 50151-6, fiind fabricate într-un sistem certificat ISO 9001.

Sistemele de securitate Inim protejează obiectivele de încercări de intruziune, furt și spargere. Ele garantează o mare precizie în detectarea și semnalizarea alarmei, contracarând acțiunile de sabotaj. Acestea depășesc limitele sistemelor tradiționale prin tehnologii versatile.          

Centrale


Controlerul de sistem

Tastaturi


Tastaturi

Module I/O


Module intrari/iesiri

Detalii Detalii Detalii

Wireless


Extensie sistem fara fir

Cititoare si carteleCititoare si cartele

Vocale


Module de extensie vocala

Detalii
Detalii Detalii

Comunicatoare


Module LAN/GSM/GPRS

Izolatoare si sirene BUS


Module izolare magistrala

Software si accesorii


Software si accesorii

Detalii

Detalii Detalii