helios security

Centrale

Centralele de alarma  Inim SmartLiving sunt produse in cinci variante, toate in cutie metalica cu transformator, dintre care reprezentative sunt SmartLiving515, SmartLiving1050 si SmartLiving 10100L. Ele acopera o vasta gama de aplicatii, pornind de la 5 terminale si ajungand pana la 100.
O particularitate deosebita a centralelor produse de Inim este noul concept de „terminal”, atribuit tehnologiei FlexIO. Aceasta inovatie revolutioneaza viziunea statica privind centralele de alarma, cu intrari (zone) si iesiri (PGM-uri), oferind instalatorului un sistem flexibil, adaptabil in functie de cerintele beneficiarului, precum si o abordare diferita in privinta asigurarii stocului de marfa prin reducerea drastica a numarului de repere necesare, ceea ce poate fi un avantaj extrem de important.
Legatura dintre instalator si utilizator se realizeaza prin facilitatea Easy4U, ce furnizeaza instructiuni clare si usor de urmat, care ghideaza operatorul printre diferitele functii. Aceasta modalitate de indrumare vocala si vizuala ofera posibilitatea unei serii de abordari operative pentru interactiunea cu sistemul de alarma si permite accesul la comenzile rapide.
Coloana vertebrala a sistemului  INIM SmartLiving este IBUS, noua generatie de magistrala de comunicare cu dispozitivele periferice. Prin IBUS se pot transmite pachete de date la o viteza foarte mare si practic nu are concurenta pe acest segment de piata. Caracteristicile IBUS permit transmisia de voce end-to-end in conditii de imunitate completa la zgomot si perturbatii. Aceasta performanta este obtinuta prin aplicarea tehnologiei VoIB (digitizarea si compresia vocii), eliminand astfel necesitatea unei cablari suplimentare.  Magistrala IBUS accepta conectarea de cititoare, tastaturi LED, LCD si touchscreen module de extensie IN/OUT si interfete wireless. Centralele SmartLiving pot inrola automat toate aceste dispozitive periferice, ceea ce contribuie decisiv la micsorarea timpului de configurare a sistemului.