Atentie Pentru a va oferi o experienta cat mai utila, folosim cookie-uri esentiale care nu colecteaza date cu caracter personal, deci veti naviga in mod ANONIM. Vezi detalii în Cookies. OK

Spica - Solutii de pontaj

Pontaj

Soluţie de gestionare pontaj şi control acces

Time&Space este o soluţie profesională de pontaj şi control acces disponibilă pentru orice organizaţie modernă. Infrastructura flexibilă şi scalabilă de identificare personal asigură o platformă de securitate robustă. Odată pusă în aplicare, aceasta poate fi combinată cu orare cuprinzătoare, urmărire a programului de lucru şi calcule detaliate cerute de salarizare și alte aplicaţii de Resurse Umane (HR).

Time&Space integrează un număr de platforme, dispozitive şi tehnologii în domeniul de control acces și soluţii de pontaj. Compatibilitatea excelentă între hardware şi software este asigurată de faptul că toate componentele cheie au fost dezvoltate sub acelaşi acoperiş. Acesta garantează un nivel ridicat de flexibilitate, necesar pentru integrarea a numeroase componente provenite de la alţi producători, cum ar fi cititoarele de cartelă, dispozitivele biometrice şi interfeţele de comunicare.

timeAndSpace-logo-smallCa orice alt sistem modern, Time&Space este supus unei dezvoltări continue. Sistemul este îmbunătăţit şi modernizat în mod constant pe baza cererilor utilizatorilor, care sunt colectate atent şi sistematic, evaluate şi prioritizate.

 • Pontaj

Schedule-smallTime&Space este o aplicație modulară, care vă oferă informații în timp real despre prezența și absența angajaților dumneavoastră, fără limită în complexitatea structurii organizatorice, cu un număr nelimitat de angajați și locații separate pe care compania dumneavoastră le-ar putea avea. Având în vedere natura diferită a mediilor, calcularea timpului de lucru se bazează pe două principii separate, calculul timpului flexibil și pe calculul timpului fix. Companii, instituții, bănci și organizații similare având ore de lucru mai mult sau mai puțin flexibile, urmărite prin balanța cursivă (de ore), por fi gestionate prin modulul Timp Flexibil. În medii bazate pe schimburi de lucru, de exemplu, industrie, sănătate, magazine și alte schimburi bazate pe ore fixe și suplimentare, este nevoie de calcul de ore fixe, astfel, orele de lucru ale acestor angajați vor fi gestionate prin modulul Timp Industrial.

 • WebTST&S-Web-One-Day-View-small

WebTS oferă acces web pentru gestionarea timpului prin intranet sau internet folosind orice browser web standard. Acesta a fost special conceput pentru a facilita sarcinile executate frecvent. Accesul web va simplifica semnificativ instalarea și întreținerea sistemelor complexe sau dispersate geografic. Este potrivit în special pentru sistemele cu un număr mare de clienți (administratori de retea, auto-administrare).

 • WebDOG

WebDOG (pontare prin web) este un modul care permite angajaților să înregistreze pontajul folosind doar browser-ul web.

 • Control acces

Controlul acces este la baza fiecărui sistem Time&Space. Software-ul menține baza de date comună, care conține date despre utilizatori, insigne, puncte de acces și clockings. Sub această platformă se pot instala şi rula şi alte programe. Firește, control acces asigură funcțiile de bază de control al accesului și renține profiluri personale de acces spre exemplu informații “cine a intrat unde și când”. Acestă funcţie vă permite studiul utilizatorilor și manipularea datelor din baza de date comună, inclusiv a evenimentelor de uși și clockings ale timpul de lucru. Access Control include, de asemenea, un calcul simplu de prezenţă.

 • Management vizitatori

Modulul Front Space este specializat pentru gestionarea vizitatorilor. Vizitatorii sunt urmăriţi prin emiterea unui ecuson “vizitator temporar” (cartelă de identitate). Se acordă drepturi de acces pentru fiecare vizită în parte. Toate informațiile vizitelor, inclusiv ale vizitatorului, persoana vizitată și evenimentele de acces sunt înregistrate şi colectate.

 • Management vizual

Modulul Visual Space Manager (VSM) asigură monitorizarea grafică a evenimentelor (înregistrări, alarme, uşi) în sistemul Time&Space. În cazul decanşării unor evenimente, cu ajutorul acestui modul, se pot seta indicatoare vizuale şi auditive în timp real, asigurând o informare promptă cu următoarele detalii: nume, fotografie, tipul evenimentului şi starea actuală. În plus faţă de vizualizarea evenimentelor VSM menegeriază alarmele (incendiu, efracţie şi uşă deschisă) şi uşile din sistem.

VSM1

 • Modul aprobari

Modulul de aprobări Time&Space susţine un flux de lucru simplu pentru aprobarea unei varietăţi de procese legate de muncă, cum ar fi:

– Absenţa zilnică (concediu anual, călătorii de afaceri, etc),
– Absența pe termen scurt în timpul zilei de lucru, cu un interval de timp limitat (intalniri de afaceri, absențe private),
– Orele suplimentare,
– Aprobări de perioadă, alte acțiuni (introducere manuală a evenimentelor, modificarea orei, corectarea balanţei de ore, etc).

 • Audit evenimente

Modulul de audit evenimente permite supravegherea inregistrărilor manuale introduse de către operatori.

 • Integrare camere

În plus față de caracteristicile standard, în clientul Time&Space VSM, se pot integra camere video (folosind soluție de management video SEETEC) pentru a permite monitorizarea video și înregistrarea de evenimente live.

 1. Înregistrarea unui eveniment (pontare sau alarma) prin Time&Space
 2. Vizualizare înregistrări în VSM
 3. Opțiune de vizualizare imagine în timp real în VSM
 • PIF

Aproape în fiecare organizație datele de pontaj sunt utilizate direct sau indirect, în calcul salarial. Cu toate acestea, nivelul și complexitatea cerințelor de integrare variază foarte mult de la o organizație la alta. Pentru unii dintre ei, exportul de date din Time&Space şi simple formatări în Excel pot fi de ajuns. Pentru cele care necesită integrare mai avansată, soluția corectă este PIF – modul de integrare în salarizare.

PIF:

Interfața cu utilizatorul simplă și ușoară,

Formule de recalculare și formatare,

Rapoarte speciale și export date,

Extensibil cu plugin-uri,

Plugin-uri personalizate pentru rapoarte, exporturi și link-uri de date directe,

Plugin-uri personalizate pentru reguli și calcule suplimentare,

Implementarea ușoară și management (WebPIF).

 • Programator ture

Time&Space Roster (programator ture) oferă o alternativă mai eficientă de gestionare a programului de lucru, cum ar fi:

roster1

Schimbarea de ture complexe şi frecvent suprapuse,

Orare haotice și imprevizibile,

Lipsă angajat – realocare temporara,

Schimbare ture pentru grupuri de angajaţi temporari

Nu exista produse in aceasta sectiune