helios security

Inim Electronics Romania

Inim Antiefractie           Inim IncendiuEnergia unei companii italiene în evoluție constantă. Inovația sistemelor antiefractie, automatizarea casei, detectarea incendiilor, iluminat de urgență. Realizat în Italia și apreciat în lume. Calitatea unui produs certificat, ușor de instalat și de utilizat. 

Reprezinta cu mandrie motto-ul unei companii italiene in continua evolutie.

Infiintata in anul 2005 de specialisti cu peste 20 de ani experienta in domeniu, Inim Electronics produce sisteme inovatoare de alarmare impotriva efractiei, automatizari rezidentiale, detectie si semnalizare incendiu.

Viziunea Inim: “In siguranta alaturi de noi!”

Inim Electronics a fost creata cu scopul de a produce echipamente electronice pentru protectia vietii oamenilor, a bunurilor si ale valorilor acestora, si pentru a le oferi un grad crescut de confort. Inim deschide drumul spre o noua generatie de echipamente de securitate.

Misiunea Inim este de a descoperi noi modalitati de protectie a vietii si proprietatii oamenilor.

Pentru a-si atinge scopul , Inim dezvolta echipamente de ultima generatie in domeniul sistemelor de alarmare impotriva efractiei, automatizari rezidentiale, detectie si semnalizare incendiu, iluminat de siguranta. Integrate intr-un tot unitar, acestea protejeaza imobile rezidentiale, cladiri comerciale sau institutii publice.

Inovatiile tehnologice create de Inim Electronics simplifica activitatea instalatorilor I usureaza operarrea echipamentelor de catre utilizatori.

Calitatea certificata a echipamentelor produse in Italia este acum recunoscuta peste tot in lume. Cifrele vorbesc de la sine: peste 1000 de sisteme de referinta instalate pe plan international in:

-institutii publice, centre comerciale, spitale, hoteluri, unitati de invatamant, cladiri de birouri,aeroporturi.


Catalog Antiefractie
Catalog Antiefractie
Catalog Incendiu
Catalog Incendiu
 
Nu exista produse in aceasta sectiune