helios security

Accesorii centrale

Previdia MAX este un sistem modular revolutionar de realizare a sistemelor de detectie si de stingere a incendiului. Structura sa inovatoare permite flexibilitate in configurarea si montarea panourilor de control intr-un singur sau in mai multe cabinete metalice asamblate (maxim 4). Panourile de control pot fi folosite individual sau interconectate intr-o retea. Conexiunea se poate face prin BUS RS485, TCP-IP sau printr-o combinatie RS485/TCP-IP.


Mai simplu
Ecranul tactil simplifica configurarea, utilizarea si mentenanta sistemului.
Mai intuitiv
Functiile inovatoare cum ar fi harta grafica, ce arata instant locatia alarmei, si verificarea video cu imagini in timp real de la punctul de alarma folosind camere IP, permit sistemului Previdia MAX sa reduca drastic rata de alarme false si timpul de raspuns in momentele de pericol real.
Mai flexibil
Constructia modulara ofera sistemului Previdia MAX posibilitatea de adaptare la toate tipurile de sisteme, de la spatii comerciale mici la locatii mari, cum ar fi aeroporturi, hoteluri si mall-uri. Fiecare panou de control poate fi configurat dintr-un singur cabinet metalic pana la 4 si este capabil sa controleze pana la 32 module IFM.
Mai inteligent
Structura distributiva care foloseste un microprocesor in fiecare modul, microprocesoare redundante in placa principala precum si posibilitatea de a avea un procesor de rezerva,  garanteaza fiabilitate fara egal. Securitatea sistemului nu mai este legata de o singura unitate de procesare, in schimb este atribuita unui grup de procesoare interconectate pentru a oferi un raspuns mai rapid si eficient.
Mai robust
Previdia MAX dispune de o metoda de interventie fara a intrerupe functionalitatea sistemului, astfel modulele HOT SWAP pot fi adaugate sau schimbate fara a opri sistemul.

Panoul de control in retea Hornet+
Sistemul poate fi extins prin simpla conexiune a mai multor panouri de control (maxim 48). Pentru a conecta 2 sau mai multe panouri de control intr-o retea Hornet+ este necesara instalarea modulului IFMNET în fiecare panou de control. Acest modul dispune de 2 porturi RS485 pentru interconectare.
 Previdia Hornet+
Panouri de control in retea IP
Mai multe panouri de control sau retele Hornet+ pot fi conectate printr-o retea TCP-IP. Fiecare nod poate fi format dintr-un panou de control, o retea Hornet+ sau un repetor (unitate FPM-CPU configurata ca tastatura de la distanta)
 Previdia Hornet 2