helios security

Zenitel - Solutii de comunicatii

VINGTOR STENTOFON

intercom


Catalog SIP&PULSECatalog AlphacomCatalog Exigo & PA

În zilele noastre, majoritatea oamenilor consideră interfonul ca fiind un dispozitiv voluminos, greoi în comunicare folosind tehnologie învechită. Într-adevăr interfonul a fost unul dintre primele mijloace de comunicare, cu o istorie lungă, dar astăzi acest dispozitiv a evoluat într-unul dintre cele mai avansate forme de comunicare.

Cu peste 60 de ani în piața de comunicații, ceea ce separă STENTOFON de restul furnizorilor este specialitatea lor – Comunicații critice IP (CCoIP), oferind tehnologie de comunicare avansată, la cele mai înalte standarde. Având caracteristici și funcții atât de avansate, sistemele Stentofon au fost implementate în cele mai solicitante medii.

Instituţii medicaleschool-emergency-point
Medii industriale
entry-gates
Public addressprison-broadcast
Aeroporturiairport-operation
Penitenciareprisoner-communication
Autostrăzihouston-freeways

SOLUȚII ȘI ECHIPAMENTE DE COMUNICAȚIE PENTRU MEDIUL INDUSTRIAL

O facilitate de producţie trebuie să funcţioneze eficient pentru a fi profitabilă. Procesul de producţie ce se desfasoară 24 de ore, 7 zile pe săptămână implică un flux continuu de bunuri şi oameni în mişcare. O organizare eficientă este factorul cheie iar pentru aceasta un sistem fiabil şi complex de comunicaţie este esenţial.industryapp

Muncitorii din secţii trebuie sa fie în contact permanent atât cu colegii lor de pe fluxul tehnologic, cât şi cu cei de la alte departamente, conducerea operativă trebuie să intre în legatură rapidă cu şefii de departamente, dispecerii trebuie să intre în legatură cât mai repede cu persoanele responsabile în cazul unei situaţii de urgenţă, iată situaţii ce se repeta zi de zi, oră de oră.

Stentofon oferă o gamă variată de echipamente de intercomunicaţie şi garantează cel mai eficient sistem de comunicaţie pentru orice tip de aplicaţie industrială.

Protocolul CCoIP – Critical Communication over IP – creat de Stentofon reprezintă un pas înainte faţă de sistemele convenţionale de comunicaţie IP prin adăugarea de servicii şi aplicaţii IP extinse, integrând capabilităţi de securitate calitate şi fiabilitate. Sistemele de comunicaţie Stentofon de utimă generaţie sunt compatibile cu cele realizate anterior, asigurând astfel utilizatorului o continuitate şi posibilitate de upgradare la cele mai avansate standarde de calitate şi performanţă.

ccoip

SISTEME DE COMUNICAŢIE PENTRU INSTITUȚII MEDICALE

Scopul primordial al unui sistem de comunicaţie eficient pentru clinici, spitale sau alte instituții din domeniul sănătătii este acela de a asigura personalului medical informații precise şi în timp util.

Criteriile principale de selecţie care trebuie avute în vedere pentru alegerea unui astfel de sistem de comunicaţie sunt urmatoarele:

  • iniţierea cât mai rapidă a unui apel
  • claritatea în comunicare
  • uşurinţa utilizării
  • fiabilitatea ridicată.

STENTOFON vă poate oferi produse şi soluţii de comunicare la cele mai înalte standarde de calitate, adaptate specificului medical, pentru a pune în legatură directă personalul de specialitate, pacienții și vizitatorii.

La recepţie, în camera de gardă, pe culoare, saloane sau săli de operații, vă puteți baza oricând pe faptul că echipamentele STENTOFON vă vor asigura întotdeauna posibilitatea efectuării unei convorbiri sigure, oriunde v-aţi afla.


Nu exista produse in aceasta sectiune