helios security

Zenitel - Stentofon

SOLUȚII ȘI ECHIPAMENTE DE COMUNICAȚIE

O facilitate de producţie trebuie să funcţioneze eficient pentru a fi profitabilă. Procesul de producţie ce se desfasoară 24 de ore, 7 zile pe săptămână implică un flux continuu de bunuri şi oameni în mişcare. O organizare eficientă este factorul cheie iar pentru aceasta un sistem fiabil şi complex de comunicaţie este esenţial.industryapp

Muncitorii din secţii trebuie sa fie în contact permanent atât cu colegii lor de pe fluxul tehnologic, cât şi cu cei de la alte departamente, conducerea operativă trebuie să intre în legatură rapidă cu şefii de departamente, dispecerii trebuie să intre în legatură cât mai repede cu persoanele responsabile în cazul unei situaţii de urgenţă, iată situaţii ce se repeta zi de zi, oră de oră.

Stentofon oferă o gamă variată de echipamente de intercomunicaţie şi garantează cel mai eficient sistem de comunicaţie pentru orice tip de aplicaţie industrială.

Protocolul CCoIP – Critical Communication over IP – creat de Stentofon reprezintă un pas înainte faţă de sistemele convenţionale de comunicaţie IP prin adăugarea de servicii şi aplicaţii IP extinse, integrând capabilităţi de securitate calitate şi fiabilitate. Sistemele de comunicaţie Stentofon de utimă generaţie sunt compatibile cu cele realizate anterior, asigurând astfel utilizatorului o continuitate şi posibilitate de upgradare la cele mai avansate standarde de calitate şi performanţă.

ccoip