Atentie Cookie-urile sunt folosite pe acest site pentru a oferi cea mai buna experienta pentruutilizator. Daca veti continua, vom presupune ca sunteti de acord sa primiti cookie-uri de pe acest site. OK

Centrală detecție incendiu adresabilă cu 2 bucle, extensibilă la 16 bucle - Previdia-MAX

Previdia MAX este un sistem modular revolutionar de realizare a sistemelor de detectie a incendiului si stingere.Structura sa inovatoare permite flexibilitate in configurarea panourilor de control intr-un singur cabinet metalic sau a multora asamblate impreuna (maxim 4).Panourile de control pot fi folosite individual sau interconectate intr-o retea. Conexiunea se poate face prin BUS RS485, TCP-IP sau printr-o combinatie RS485/TCP-IP.
PREVIDIA 216
 

Previdia MAX este un sistem modular revoluționar de realizare a sistemelor de detecție și de stingere a incendiului. Structura sa inovatoare permite flexibilitate în configurarea și montarea panourilor de control într-un singur sau în mai multe cabinete metalice asamblate (maxim 4). Panourile de control pot fi folosite individual sau interconectate într-o rețea. Conexiunea se poate face prin BUS RS485, TCP-IP sau printr-o combinație RS485/TCP-IP.


Mai simplu
Ecranul tactil simplifică configurarea, utilizarea si mentenanța sistemului.
Mai intuitiv
Funcţiile inovatoare cum ar fi harta grafică, ce arată instant locația alarmei, și verificarea video cu imagini în timp real de la punctul de alarmă folosind camere IP, permit sistemului Previdia MAX să reducă drastic rata de alarme false si timpul de răspuns în momentele de pericol real.
Mai flexibil
Construcția modulară oferă sistemului Previdia MAX posibilitatea de adaptare la toate tipurile de sisteme, de la spații comerciale mici la locații mari, cum ar fi aeroporturi, hoteluri si mall-uri. Fiecare panou de control poate fi configurat dintr-un singur cabinet metalic până la 4 si este capabil să controleze până la 32 module IFM.
Mai inteligent
Structura distributivă care folosește un microprocesor în fiecare modul, microprocesoare redundante în placa principală precum și posibilitatea de a avea un procesor de rezervă,  garantează fiabilitate fara egal. Securitatea sistemului nu mai este legată de o singură unitate de procesare, în schimb este atribuită unui grup de procesoare interconectate pentru a oferi un răspuns mai rapid si eficient.
Mai robust
Previdia MAX dispune de o metodă de intervenție fără a întrerupe funcționalitatea sistemului, astfel modulele HOT SWAP pot fi adaugate sau schimbate fără a opri sistemul.

Panoul de control in rețea Hornet+
Sistemul poate fi extins prin simpla conexiune a mai multor panouri de control (maxim 48). Pentru a conecta 2 sau mai multe panouri de control într-o rețea Hornet+ este necesară instalarea modulului IFMNET în fiecare panou de control. Acest modul dispune de 2 porturi RS485 pentru interconectare.
 Previdia Hornet+
Panouri de control in rețea IP
Mai multe panouri de control sau rețele Hornet+ pot fi conectate printr-o rețea TCP-IP. Fiecare nod poate fi format dintr-un panou de control, o rețea Hornet+ sau un repetor (unitate FPM-CPU configurată ca tastatură de la distanța)
 Previdia Hornet 2