helios security

Inim Electronics Romania - Detectie incendiu

06/06/2018
de catre Admin Admin

Helios Security Distribution:

Echipamente INIM de detecție și semnalizare incendiu

Tehnologii

Inim Electronics pune la dispoziția instalatorilor o gamă largă de centrale adresabile de detecție incendiu, cu multiple posibilități de extindere. Portofoliul de aplicare de ce se pot implementa este divers, de la aplicarea de mică amploare în domeniul rezidețial sau comercial, până la instalații complexe, pentru hoteluri sau centre comerciale.

Bazate pe o tehnologie revoluționară de buclă creată de profesioniștii de la Inim, ce permite conectarea de echipamente periferice de la diferți producători și 

având posibilități de integrare în rețea proprie a maxim 32 centrale, cele două game de centrale adresabile SmartLight și SmartLoop sunt soluția oferită de Inim firmelor de instalare pentru a satisface orice cerință a pietei.

 

 

 

 

Tehnologia de buclă OpenLoop permite conectarea pe centralele Inim a echipamentelor periferice fabricate de diverși producători, fiind unica pe piață în acest moment. Bucla poate fi cablată  pe 2 sau 4 fire, cu o lungime maxim de 2000 m și are o capacitate de adresare pentru 240 de dispozitive (detectori, module de intrare, module de ieșire, butoane manuale, sirene). Dispunând de funcții avansate de autodiagnoză pentru detectarea situațiilor anormale de funcționare ce pot apărea datorită condițiilor deosebite de mediu în care pot fi realizate sistemele de detecție incendiu, tehnologia OpenLoop depășește cerințele impuse de standarde, oferind un nivel superior de calitate și performanță echipamentelor produse de Inim Electronics.

Rețeaua de tip token-ring HorNet dezvoltat de specialiștii de la Inim are la bază tehnologia de transmisie de date RS485. Cu o toleranță mărită la defectare, arhitectura HorNetă este capabilă să se auto-reconfigureze pentru a menține comunicația chiar și în cazul apariției unui deranjament în rețea. Schimbul de date în timp real între centralele din rețea permite de exemplu activarea unor dispozitive conectate la o centrală ca răspuns la evenimentele declanșate pe altă centrală . Practic, oricare din cele  maxim 32 de centrale ce se pot conecta în rețea, care știe ce se întâmplă în sistem.

Un sistem de detecție incendiu dotat cu tehnologia Emergency54 oferă instalatorilor maximul de fiabilitate ce poate fi atins în domeniu, instalația fiind capabilă să semnalizeze starea de alarmă chiar și în cazul improbabil de defectare a procesorului centralei. Tehnologia este operațională atât la nivelul centralei, asigurând semnalizarea în cazul defectării procesorului cât și la nivel de rețea în cazul defectării centralei principale. Emergency54 este implementat deasemenea și în comunicatoarele SmartLoopPSTN pentru garantarea transmisiei stării de alarmă în cazul defectării procesorului centralei.

Helios Security Distribution: Inim Electronics Romania- Produs de Inim. Fabricat în Italia. Distribuit de Helios în România.