helios security

Alege efractie Inim SmartLiving

07/06/2018
de catre Admin Admin

De ce să alegi Inim SmartLiving:  

INIM Electronics a creat unul dintre cele mai bune sisteme de alarmă de pe piața de sisteme de securitate:  ușor de  programat instalat si de folosit. O solutie unică care face ca gestionarea instalațiilor să fie ușoară, confortabilă și functională. O arhitectură modulară care oferă diferite variante de operare ce se îmbină într-un mod facil de utilizare.
Beneficiile majore ale centralei  INIM SmartLiving sunt:
– noțiunea de terminal înlocuiește clasica zonă; un terminal se poate defini intrare=zonă sau ieșire

– programarea de nivel avansat include alocarea de intrări/ieșiri pe stările interne ale centralei, un număr de timere aplicabile în diverse planuri de exemplu-coduri, funcții logice pentru ieșiri și multe alte facilități;
– scenarii de securitate care comasează într-o singură acțiune o gamă de acțiuni predefinite
– tabela de coduri este transparentă pentru instalator! Codurile se programează doar din tastatură și nu sunt vizibile nici pentru Instalator, nici pentru Master.

 Inim SmartLiving: o centrală cu o capacitate de procesare de neegalat, o centrală ideală pentru prevenirea pierderilor și o alegere optimă pentru  0  soluție de securitate. Astfel, aveți la îndemână un sistem avansat de  avertizare contra efracției,  cu facilități  de control acces și  automatizare rezidențială, pornind de la activarea unor ieșiri și temporizatoare până la gestionarea scenariilor de armare a sistemului de efracție.

 Sistemul SmartLiving poate fi imbunătățit cu diverse tipuri de module și interfețe pentru  a avea funcții de bază pentru controlul  accesului, ca de exemplu tastaturile Joy/MAX sau cititoarele de proximitate nBY.

Alternativ, puteti avea controlul sistemului la varful degetelor adaugand tastatura touchscreen Alien, sau puteti integra in sistem tastatura touchscreen multimedia Evolution – cel mai avansat echipament de pe piata, pentru controlul complet al unui sistem de automatizare rezidentiala.
Centralele de alarmă SmartLiving sunt produse în cinci variante, toate în cutie metalică cu transformator, dintre care reprezentative sunt SmartLiving515SmartLiving1050 și SmartLiving 10100L. Ele acoperă o vastă gamă de aplicații, pornind de la 5 terminale și ajungând până la 100.

 

 

SmartLiving515
SmartLiving1050
 SmartLiving 10100L

 Tehnologii Inim SmartLiving de neegalat:

Easy4U

Legătura dintre instalator și utilizator se realizează prin tehnologia Easy4U, ce furnizează instrucțiuni clare și usor de urmat, care ghidează operatorul printre diferitele funcții. Această modalitate de îndrumare vocală și vizuală oferă posibilitatea unei serii de abordări operative pentru interacțiunea cu sistemul de alarmă și permite accesul la comenzile rapide. Acestea pot fi folosite pentru diverse funcții, iar operațiunile sunt mai puțin plictisitoare și cu mai puține erori de operare. De asemenea, pot fi eliminate succesiunile lungi de comenzi atât pentru instalator, cât și pentru utilizator.

FlexIO


 O particularitate deosebită a centralelor produse de Inim este noul concept de „terminal”,  atribuit tehnologiei FlexIO. Această inovație revoluționează viziunea statică privind centralele de alarmă, cu intrări (zone) și ieșiri (PGM-uri), oferind instalatorului un sistem flexibil, adaptabil în funcție de cerintele beneficiarului, precum și o abordare diferită în privința asigurării stocului de marfă prin reducerea drastică a numărului de repere necesare, ceea ce poate fi un avantaj extrem de important.


IBUS

Coloana vertebrală a sistemului SmartLiving este IBUS, noua generație de magistrală de comunicare cu dispozitivele periferice. Prin IBUS se pot transmite pachete de date la o viteză foarte mare și practic nu are concurență pe acest segment de piață. Caracteristicile IBUS permit transmisia de voce end-to-end în condiții de imunitate completă la zgomot și perturbații. Această performanță este obținută prin aplicarea tehnologiei VoIB (digitizarea și compresia vocii), eliminând astfel necesitatea unei cablări suplimentare. Magistrala IBUS acceptă conectarea de cititoare, tastaturi LED, LCD și touchscreen, module de extensie IN/OUT și interfețe wireless. Centralele SmartLiving pot înrola automat toate aceste dispozitive periferice, ceea ce contribuie decisiv la micșorarea timpului de configurare a sistemului.

 

SmartLiving

Produs Inim, fabricat în Italia, distribuit în România de Helios Security Distribution