Atentie Pentru a va oferi o experienta cat mai utila, folosim cookie-uri esentiale care nu colecteaza date cu caracter personal, deci veti naviga in mod ANONIM. Vezi detalii în Cookies. OK

Alege efractie Inim SmartLiving

06/07/2018
de catre Admin Admin

De ce sa alegi  Inim SmartLiving:  

INIM Electronics a creat unul dintre cele mai bune sisteme de alarma de pe piata de sisteme de securitate:  usor de  programat instalat si de folosit. O solutie unica care face ca gestionarea instalatiilor sa fie usoara, confortabila si functionala. O arhitectura modulara care  ofera diferite variante de operare ce se imbina intr-un mod facil de utilizare.
Beneficiile majore ale centralei  INIM SmartLiving sunt:
– notiunea de terminal inlocuieste clasica zona; un terminal se poate defini intrare=zona sau iesire

– programarea de nivel avansat include alocarea de intrari/iesiri pe starile interne ale centralei, un numar de timere aplicabile in diverse planuri de exemplu-coduri, functii logice pentru iesiri si multe alte facilitati;
– scenarii de securitate care comaseaza intr-o singura actiune o gama de actiuni predefinite
– tabela de coduri este transparenta pentru instalator! Codurile se programeaza doar din tastatura si nu sunt vizibile nici pentru Instalator nici pentru Master.

 Inim SmartLiving: o centrala cu o capacitate de procesare de neegalat, o centrala ideala pentru prevenirea pierderilor si o alegere optima pentru  0  solutie de securitate. Astfel, aveti la indemana un sistem avansat de  avertizare contra efractiei,  cu facilitati  de control acces si  automatizare rezidentiala, pornind de la

activarea unor iesiri si temporizatoare pana la gestionarea scenariilor de armare a sistemului de efractie.

 Sistemul SmartLiving poate fi imbunatatit cu diverse tipuri de module si interfete pentru  a avea functii de baza pentru controlul  accesului, ca de exemplu tastaturile Joy/MAX  sau cititoarele de proximitate nBY.

Alternativ, puteti avea controlul sistemului la varful degetelor adaugand tastatura touchscreen Alien, sau puteti integra in sistem tastatura touchscreen multimedia Evolution – cel mai avansat echipament de pe piata, pentru controlul complet al unui sistem de automatizare rezidentiala.
Centralele de alarmă SmartLiving sunt produse în cinci variante, toate în cutie metalică cu transformator, dintre care reprezentative sunt SmartLiving515, SmartLiving1050 și SmartLiving 10100L. Ele acoperă o vastă gamă de aplicații, pornind de la 5 terminale și ajungând până la 100.

 

 

SmartLiving515
SmartLiving1050
 SmartLiving 10100L

 Tehnologii Inim SmartLiving de neegalat:

Easy4U

Legatura dintre instalator si utilizator se realizeaza prin tehnologia Easy4U, ce furnizeaza instructiuni clare si usor de urmat, care ghideaza operatorul printre diferitele functii. Aceasta modalitate de indrumare vocala si vizuala ofera posibilitatea unei serii de abordari operative pentru interactiunea cu sistemul de alarma si permite accesul la comenzile rapide. Acestea pot fi folosite pentru diverse functii, iar operatiunile sunt mai putin plictisitoare si cu mai putine erori de operare. De asemenea, pot fi eliminate succesiunile lungi de comenzi, atat pentru instalator cat si pentru utilizator.

FlexIO


 O particularitate deosebita a centralelor produse de Inim este noul concept de „terminal”,  atribuit tehnologiei FlexIO. Aceasta inovatie revolutioneaza viziunea statica privind centralele de alarma, cu intrari (zone) si iesiri (PGM-uri), oferind instalatorului un sistem flexibil, adaptabil in functie de cerintele beneficiarului, precum si o abordare diferita in privinta asigurarii stocului de marfa prin reducerea drastica a numarului de repere necesare, ceea ce poate fi un avantaj extrem de important.


IBUS

Coloana vertebrala a sistemului SmartLiving este IBUS, noua generatie de magistrala de comunicare cu dispozitivele periferice. Prin IBUS se pot transmite pachete de date la o viteza foarte mare si practic nu are concurenta pe acest segment de piata. Caracteristicile IBUS permit transmisia de voce end-to-end in conditii de imunitate completa la
zgomot si perturbatii. Aceasta performanta este obtinuta prin aplicarea tehnologiei VoIB (digitizarea si compresia vocii), eliminand astfel necesitatea unei cablari suplimentare. Magistrala IBUS accepta conectarea de cititoare, tastaturi LED, LCD si touchscreen module de extensie IN/OUT si interfete wireless. Centralele SmartLiving pot inrola automat toate aceste dispozitive periferice, ceea ce contribuie decisiv la micsorarea timpului de configurare a sistemului.

 

SmartLiving

Produs Inim, fabricat in Italia, distribuit in Romania de Helios Security Distribution